Vermogensbeheerder MEAG koopt The Dutch Vault in Houten

0

Vermogensbeheerder MEAG heeft The Dutch Vault in Houten verworven van een particuliere ontwikkelaar. Het karakteristieke object, gebouwd in 2020, werd speciaal ontworpen voor de Koninklijke Nederlandse Munt. Het gebouw heeft een bruto vloeroppervlak van 12.876 m² aan high-end productie, opslag- en kantoorruimte en fungeert als hoofdkantoor voor de Koninklijke Nederlandse Munt.

De opvallende gevel is afgewerkt met goudkleurige panelen die verwijzen naar de Nederlandse Euromunt. Het gebouw heeft in 2020 de Steel Construction Audience Award gewonnen en was één van de finalisten in de MIPIM Best Industrial & Logistics Development Awards in 2021.

MEAG werd geadviseerd door Cushman & Wakefield, Antea, Greenberg Traurig en LLP. De verkoper werd geadviseerd door Savills en Heylen Warehouses.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?