OC&C huurt 1.500 m² kantoorruimte in Groot Handelsgebouw

0

Internationaal adviesbureau OC&C Strategy Consultants betrekt dit najaar een gloednieuwe kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw (GHG). OC&C tekent hiervoor een meerjarig huurcontract met GHG B.V.

Na een uitgebreide verbouwing zal het adviesbureau een ruimte van 1.500 vierkante meter betrekken op de zevende verdieping aan het stationsplein.

Anne Berben, Vice President Asset Management, Jamestown: “We zijn blij dat we OC&C een vaste plek kunnen bieden in ons gebouw. Het Groot Handelsgebouw is een bruisende plek waar uiteenlopende bedrijven en ondernemers terecht kunnen om te werken, ontspannen en elkaar te ontmoeten.”

Jamestown is sinds 2019 eigenaar van GHG, een rijksmonument van 122.000 vierkante meter. Het internationale vastgoedbedrijf staat erom bekend markante gebouwen om te vormen tot community hubs. Zo wil Jamestown haar huurders meer bieden dan een werkplek alleen.

Naast kantoor-, horeca-, en winkelruimte biedt GHG co-werkplekken in Kleinhandel en Cambridge Innovation Center (CIC), een lounge voor huurders en is er een kunstroute door het gebouw. Er worden regelmatig evenementen voor de GHG community georganiseerd, zoals yogalessen, food pop-ups en kunstprojecten. Onlangs beschilderden 20 opkomende kunstenaars 20 pingpongtafels tijdens een live evenement. De kunstwerken werden eerder deze maand geveild voor het goede doel. Met een app blijven huurders op de hoogte van alles wat er speelt in en om het gebouw.

JLL adviseerde verhuurder GHG B.V., in collegiale samenwerking met Briq. Marble Real Estate adviseerde huurder OC&C.

Over Jamestown
Jamestown is een internationaal designgericht vastgoedbeleggings- en managementbedrijf dat al 38 jaar actief is. Jamestown wil plekken creëren die inspireren. Sinds de oprichting in 1983 heeft Jamestown transacties gedaan met een totale waarde van ruim $35 miljard. Jamestown heeft een beheerd vermogen van $13 miljard (per 31 december 2021). De portefeuille omvat vastgoed in belangrijke sectoren in de VS, Latijns-Amerika en Europa. Jamestown heeft wereldwijd meer dan 400 mensen in dienst en hoofdkantoren in Atlanta en Keulen en vestigingen in Amsterdam, Bogotá, Boston, Londen, Los Angeles, Madrid, Milaan, New York, San Francisco en Washington. Jamestown is eigenaar van o.a. het Groot Handelsgebouw in Rotterdam, One Times Square in New York, Industry City in Brooklyn, Ponce City Market in Atlanta, Ghirardelli Square in San Francisco en het Innovation and Design Building in Boston.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?