Directeur-bestuurder Woningstichting Maasvallei kandidaat-wethouder Maastricht

0

Directeur-bestuurder Alex Meij vertrekt per 14 juni 2022 bij Woningstichting Maasvallei om wethouder te worden bij de gemeente Maastricht. Hij is voorgedragen door Partij Veilig Maastricht.

Voor Meij is het een droom die uitkomt: “Ik ben dankbaar en vereerd dat de partij een beroep op mij doet om wethouder te worden. Het wethouderschap is een hartewens, een jongensdroom, die in vervulling gaat. Ik ga mij met hart en ziel inzetten voor de burgers van onze stad.”

Alex Meij is sinds 2018 directeur-bestuurder van Maasvallei. Hij heeft van Maasvallei een actieve netwerkorganisatie gemaakt die de verbinding zoekt tussen wonen, zorg en leefbaarheid om van daaruit nieuwe samenwerkingsvormen te initiëren. Een klus die hij graag had willen afmaken.

“We waren bezig met nieuwe ontwikkelingen waarbij honderd miljoen euro in de stad wordt geïnvesteerd. Ik heb het volste vertrouwen dat de medewerkers en mijn opvolger dit verder oppakken. Waar ik me bij Maasvallei altijd heb ingezet voor de stad en onze bewoners mag ik dat nu doen voor alle inwoners van Maastricht.”, aldus Meij.

De Raad van Commissarissen van Maasvallei gaat naarstig op zoek naar een opvolger.

Paul Stallenberg, voorzitter Raad van Commissarissen: “We hebben alle begrip voor zijn keuze en zijn trots dat onze bestuurder de stap naar het wethouderschap maakt. Dit is uiteraard een gemis voor Maasvallei, maar een aanwinst voor de stad Maastricht.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?