A Tube HiFi Import huurt bedrijfspand op Gooisekant in Almere

0

A Tube HiFi Import, een groothandel in audio- en videogoederen, heeft wegens uitbreiding van de activiteiten voor een periode van 5+5 jaar een bedrijfspand van circa 790 m² gehuurd aan de Televisieweg 60 in Almere.

Het bedrijfspand bestaat uit twee bouwlagen kantoor en een bedrijfshal. Het totaal oppervlak van de bedrijfsruimte bedraagt circa 395 m² en het totaal oppervlak van de kantoorruimte bedraagt circa 225 m², verdeeld over twee bouwlagen. Daarnaast is er nog circa 250 m² bedrijfsruimte op de entresolvloer. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Gooisekant, nabij de A6.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens de verhuurder, een particuliere belegger.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?