Vero Moda huurt Grote Houtstraat 32 in Haarlem

0

KroesePaternotte heeft namens eigenaar Tenstone het winkelpand, gelegen aan de Grote Houtstraat 32 in Haarlem, tegen marktconforme condities verhuurd aan Vero Moda.

Het winkelpand bestaat uit ca. 160 m² op de begane grond alsmede de verdiepingen. Het object bevindt zich aan de Grote Houtstraat, de grootste winkelstraat van Haarlem. De Grote Houtstraat is gelegen in het hart van de stad en heeft een heel rijk aanbod aan winkels met diverse de nationale- en internationale winkelketens zoals o.a. Apple, ZARA, WE, Ici Paris XL, Snipes, Score, Nelson.

Over Vero Moda
Vero Moda is opgericht in 1987 in Denemarken en onderdeel van Bestseller. Bestseller (o.a Vero Moda, Only, Jack & Jones, Vila) is sindsdien een van de meest ervaren internationale spelers in de textielindustrie. Vero Moda is altijd op zoek naar nieuwe en modieuze trends en biedt een bruisende en toegankelijke benadering tot mode.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?