Urban Industrial koopt twee bedrijfsruimten

0

Urban Industrial heeft onlangs twee bedrijfscomplexen gekocht van Synvest. De locaties in Sassenheim en Zwolle hebben in totaal ruim 6.100 vierkante meter.

De ruimte in Sassenheim aan de Cornelis Verolmeweg 10-18 bestaat uit ongeveer 2.830 vierkante meter bedrijfs-/kantoorruimte en heeft een perceel van bijna 5.000 vierkante meter. Het complex Zwolle aan de George Stephensonstraat 32 bestaat uit 3.371 vierkante meter bedrijfs-/kantoorruimte en heeft een perceel van 5.623 vierkante meter.

Strategische acquisitie
Beide locaties hebben een hoge kwaliteit, dit maakt het voor Urban Industrial een strategische aankoop voor de lange termijn. Sassenheim behoort bij het focusgebied van de belleger. De bedrijfsuimte is langjarig verhuurd aan meerdere gebruikers. Zwolle is vanwege de goede bereikbaarheid een multimodaal knooppunt in Nederland. Een gewilde locatie voor een industrieel en logistiek gebouw.

‘’Met de aankoop van deze twee nieuwe locaties breidt Urban Industrial hun marktpositie verder uit’’ Aldus Roderick Kuitert, Associate Director Agency & MidCap Investments. ‘’Beide locaties waren onderdeel van een afgesloten fonds van Synvest. De huidige strategie sluit niet aan bij dit fonds, hierdoor was het mogelijk om via een off market transactie te acquireren.”

Bij deze transactie is Urban Industrial geadviseerd door Colliers en DLA Piper.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?