Stoneflow koopt strategische logistieke locatie in Tiel

0

Stoneflow Real Estate Investments heeft een omvangrijke locatie geacquireerd aan de Kellenseweg in de logistieke hotspot Tiel. De locatie omvat circa 32.000 m² VVO bedrijfsruimte op een perceel van circa 55.000 m². De locatie is gekocht van een particuliere belegger.

Het volledig verhuurde multi-tenant logistieke complex ligt perfect in het hart van de logistieke zone van Nederland, met een zeer goede bereikbaarheid vanuit de Randstad, België, Duitsland, alsmede de deep-sea terminals in Antwerpen en Rotterdam. De dichtstbijzijnde container terminal ligt in Tiel.

Stoneflow heeft deze locatie verworven als strategische herontwikkellocatie voor logistieke doeleinden voor de middellange termijn. Stoneflow is een investeringsplatform gelieerd aan Borghese Real Estate.

Stoneflow werd geadviseerd door CMS en Hofstede Milieuadviseurs.

Over Stoneflow:
Stoneflow is een investeringsplatform gelieerd aan Borghese Real Estate dat zich richt op residentieel en commercieel vastgoed met herontwikkelings- en verduurzamingspotentie. De focus ligt op (middel)grote steden en logistieke kernen in Nederland. De beleggingshorizon is 3 tot 7 jaar tot het moment van herontwikkeling of verkoop.
De ambitie is om de komende jaren een fonds te bouwen van € 250 mln. Onlangs verwierf Stoneflow ook een multi-tenant kantoren- en wooncomplex aan de Noordwal in Den Haag en een multi-tenant kantorencomplex in Weesp.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?