Ilco Claus naar 3W real estate (Amsterdam)

0

Vanwege de aanhoudende groei in het aantal projecten van 3W real estate is de vestiging in Amsterdam per 1 mei jl. versterkt met Ilco Claus. Ilco zal de rol van Senior Projectmanager gaan invullen. Hij zal gaan werken aan de realisatie van een mixed use project bestaande uit o.a. ca. 400 nieuwbouwwoningen, 13.000 m² commercieel en 450 parkeerplaatsen in de Amsterdamse Poort. Hier werkt 3W real estate aan een omvangrijke transformatie van het centrumgebied in Amsterdam Zuidoost in opdracht van CBRE Investment Management.

Als projectmanager in de gebouwde omgeving heeft Ilco een ruime ervaring in het begeleiden van complexe multidisciplinaire projecten van initiatiefase tot en met de nazorg. Hij heeft projecten zoals de nieuwbouw van het Amsterdam University College, het Universitair Sport Centrum Universum en recent, de realisatie van het entreegebied Kinderdijk begeleid. Ilco staat voor nauwe samenwerking tussen alle stakeholders van het project met respect voor ieders -uiteenlopende- belangen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?