Marcan Vastgoed koopt Meent 15A en 17A te Rotterdam

0

Onlangs heeft Marcan twee aaneengesloten winkelpanden op de Meent in Rotterdam gekocht. De panden waren in het bezit van een samenwerking tussen Cornus Vastgoed en Nieuw Holland Vastgoed die de panden in 2012 volledig herontwikkelden.

De twee winkelpanden, Meent 15A en 17A, zijn momenteel volledig verhuurd en beschikken over een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van circa 409 m².

De Meent heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een populaire hotspot in Rotterdam, voorzien van diverse hoogwaardige winkels en druk bezochte horeca. Marcan Vastgoed breidt met de aankoop haar winkelportefeuillle in het centrum van Rotterdam verder uit.

Marcan Vastgoed werd juridisch bijgestaand door Fisherman Advocaten. Verkoper Cornus en Nieuw Holland werden bij de transactie begeleid door BRiQ real estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?