Hoeve Geleenhof in Heerlen verkocht

0

Hoeve Geleenhof, gelegen op toplocatie Valkenburgerweg 54 te Heerlen, heeft een nieuwe eigenaar gekregen.

De in Heerlen en wijde omgeving welbekende monumentale carré-hoeve ‘Geleenhof’ is verkocht. De momenteel deels als kantoorruimte in gebruik zijnde hoeve – met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ruim 2800 m² – is gelegen aan de rand van de stad, te midden van weilanden, fruitbomen en bereikbaar via een oprijlaan met platanen aan weerszijden.

De Geleenhof is een van de oudste locaties van Heerlen en heeft zich welhaast 2000 jaar weten te handhaven ondanks vernieuwingen in de directe omgeving. Van kampement van de Romeinen tot kantoorlocatie: hoeve Geleenhof vervult al geruime tijd een beeldbepalende functie in Heerlen.

Het object kent een perfecte ligging: aan de rand van de stad in het groen, maar wél op wandelafstand van het moderne centrum van Heerlen. Daarnaast kent het een goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer (bushaltes in de onmiddellijke nabijheid) en zijn autowegen als A79 (Heerlen-Maastricht) en A76/A2 (Duitse grens-Eindhoven) op een steenworp afstand gelegen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het eigen terrein.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?