YAYS wint Serviced Apartment Awards voor Best Property 21 to 70 units 2022 met de locatie YAYS The Hague Willemspark

0

YAYS is verkozen tot Best Property 21 to 70 units tijdens de Serviced Apartment Awards op dinsdag 10 mei in Londen. Het team van YAYS nam tijdens de feestelijke ceremonie in Londen de prijs in ontvangst.

Zachary Schwartz, Chief Executive Officer YAYS Group:
‘We zijn ontzettend vereerd deze prijs in ontvangst te mogen nemen en we willen de organisatie en de jury van de Serviced Apartment Awards bedanken voor het vertrouwen en voor het faciliteren van dit event. Nu Den Haag open is, zijn we trots om onze buurtpartners en routes met onze gasten te delen. De toekomst ziet er positief uit voor YAYS: we zullen blijven uitbreiden naar nog meer prachtige steden in Europa met het YAYS-concept. Stay tuned!’

De Serviced Apartment Awards 2022 zijn de eerste en enige awards voor en door de internationale sector van serviced apartments, aparthotels, long en short-term verhuur. YAYS was in totaal in drie categorieën genomineerd, namelijk:

  • Best property 21-70 units for YAYS The Hague Willemspark – winnende award
  • Best property 71+ units for YAYS Amsterdam Docklands
  • Best operator 200+ units YAYS Aparthotels & Serviced Apartments

YAYS Willemspark The Hague: Best Property 21 to 70 units
YAYS heeft de Best property 21-70 units award gewonnen met de locatie YAYS The Hague Willemspark. YAYS Willemspark is gelegen in een authentiek pand aan de koninklijke en charismatische: Koninginnegracht. Het interieur heeft een warme uitstraling, gecombineerd met zachte materialen. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad achter de duinen. YAYS The Hague Willemspark is geopend sinds voorjaar 2021 en is 1 van de nieuwste YAYS vestigingen. Sinds 25 april 2022 is Antwerpen nieuw aan het YAYS portfolio toegevoegd.

Share.

Comments are closed.