NedAir Freight B.V. heeft Copernicusstraat 7 in Weert verkocht aan Europa Capital

0

NedAir Freight B.V. heeft een distributiecentrum aan de Copernicusstraat 7 in Weert verkocht aan Europa Capital. De transactie omvat in totaal circa 15.000 m².

Verkoper Nedair Freight B.V. werd tijdens deze off-market transactie bijgestaan door Savills (commercieel) en Bird & Bird LLP (juridisch). Koper Europa Capital is geadviseerd door ARC Real Estate Partners (commercieel) en Dentons Europe LLP (juridisch).

Niek Poppelaars, Co-Head Logistics & Industrial bij Savills in Nederland, zegt: “Het feit dat wij deze off-market transactie in korte tijd hebben kunnen faciliteren, bevestigt dat er op dit moment een tekort is aan goede value-add-beleggingsobjecten. Met de verkoop van dit distributiecentrum is voor ons de cirkel rond. Zo hebben wij het gebouw in 2019 met Nedair Freight B.V. aangekocht, het property management uitgevoerd namens de verkoper en nu de transactie tot een succesvol einde gebracht.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?