Arcady en Cobra CRM huren kantoorruimte The Mayor

0

Softwareontwikkelaar Arcady en IT-consultancy Cobra CRM verhuizen naar ‘The Mayor’ aan de Burgemeester Roelenweg 13 in Zwolle. De twee bedrijven huren samen 1.100 vierkante meter in het moderne kantorencomplex langs de A28 in Zwolle.

The Mayor is onlangs grondig verbouwd en verduurzaamd naar een full-service multi-tenant gebouw met faciliteiten zoals een nieuwe entree, sociaal hart, restaurant, verschillende vergaderzalen en receptie met barista.

“Eerder kozen onder andere Wehkamp, Zonneplan en accountantskantoor PWC al voor The Mayor. We zien dat opnieuw twee bedrijven hebben gekozen voor de voordelen van een kantoor met een sociaal hart en deelfaciliteiten op een goede locatie,” aldus Jurian Meuldijk, Vastgoed Adviseur bij CBRE.

Verhuurder AroundTown is bij deze transactie bijgestaan door CBRE Zwolle.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?