Ramon van Stekelenborg nieuwe Director Agency bij Colliers

0

Vandaag start Ramon van Stekelenborg als Director Agency bij Colliers. Hij gaat leiding geven aan het Agency team in Eindhoven. Ook wordt hij verantwoordelijk voor de verdere groei in het zuidelijk deel van Nederland.

Van Stekelenborg heeft jarenlange ervaring met vastgoedtransacties, -advisering en
-fondsen. Hij was tot voor kort partner van &Beyond Capital Partners, dat hij zelf oprichtte. Dit is een investment management bedrijf gespecialiseerd in het opzetten en managen van vastgoedfondsen.

Eerder was Van Stekelenborg Asset Manager bij Certitudo Capital en Senior Advisor Agency & Corporate Solutions bij JLL. “Met zijn kennis en ervaring weet hij opdrachtgevers strategisch en duurzaam advies te geven. Zo kunnen we onze klanten in het zuiden van het land nog beter adviseren,” zegt Dré van Leeuwen, Executive Director Markets. “Samen met de groei van de organisatie en het nieuwe kantoor in Eindhoven kunnen we beter inspelen op de bewegende vastgoedmarkt.”

‘’Ik kijk er naar uit om van start te gaan bij Colliers, vanuit een gloednieuw kantoor in Eindhoven,” vertelt Van Stekelenborg. “Met de jarenlange ervaring en regionale expertise van het team en de blik op de toekomst gaan we voor groei in het zuiden.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?