Hostellerie De Maasduinen in Velden verkocht

0

Het hotel-restaurant gelegen aan de Markt 15 is verkocht aan Bouwvast Beheer B.V..

Het object met bouwjaar 1951 is gelegen aan zowel de Markt als aan de Rijksweg te Velden en hierdoor goed bereikbaar. Een ruim pand met een totale oppervlakte van maar liefst ca. 711 m². Thans is het object in gebruik als horeca gelegenheid en is voorzien van 14 hotelkamers.

In eerste instantie zal het pand gebruikt worden voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen, waarna het gerenoveerd zal worden. Er zal een drie sterren hotel met grand café voor in de plaats komen, geëxploiteerd door René van Middendorp – Claassen bekend van Hotel de Foreesten en Hotel de Blauwe Leeuw.

Op de lange termijn zal op deze locatie herontwikkeling plaatsvinden.

De aankoop van het pand is begeleid door AWHoreca Makelaars. Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?