Westport Notarissen verhuist naar FIRST

0

Westport Notarissen heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 985 m² kantoorruimte gelegen op de 22e verdieping in kantoorgebouw “FIRST” aan het Weena 798a te Rotterdam.

Recht tegenover het Rotterdam CS, op de meest prominente locatie van het Rotterdam Central District, markeert ‘FIRST’ de entree naar de binnenstad. De hoogwaardige internationale architectuur van ‘FIRST’, in combinatie met de BREEAM Excellent Ranking, past perfect in het prestigieuze Rotterdam Central District. Met de komst van Westport Notarissen is het gebouw volledig verhuurd.

Tijdens deze verhuurtransactie is Westport Notarissen begeleid door Molenaar Bedrijfshuisvesting. Union Investment Real Estate GmbH werd bijgestaan door Cushman & Wakefield en DVLP Advocaten.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?