Cubiks B.V. huurt circa 362 m² kantoorruimte in Utrecht

0

Spring Real Estate heeft Cubiks B.V. geadviseerd bij de aanhuur van kantoorruimte gelegen aan de Vliegend Hertlaan 51 in Utrecht. Het betreft een kantoorruimte van ca. 362 m² op de negende verdieping van het Le Mirage kantoorgebouw.

Per 1 juli 2022 is Cubiks de nieuwe huurder van deze kantoorruimte. Cubiks is een internationaal assessment en development adviesbureau dat psychologische diensten combineert met een geavanceerde portfolio van online assessment producten. Cubiks heeft kantoren in heel Europa, regionale kantoren in de Verenigde Staten, Dubai en Maleisië en een netwerk van leveringspartners in Amerika en de APMEA regio’s.

Verhuurder APF International / Mirage Property Coöperatief U.A. werd geadviseerd door CBRE.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?