Borghese Logistics start bouw b:urban Wijchen

0

Op 6 mei 2022 is de bouw van het eerste b:urban project gestart, dit project wordt gerealiseerd in Wijchen, op steenworp afstand van Nijmegen.

Borghese Logistics realiseert hier een nieuw distributiecentrum van ruim 7.000 m². Hiermee geeft Borghese een duurzaam antwoord op de groeiende vraag naar stadsdistributie. Want dat is waar Borghese in gelooft: logistiek vastgoed voor de toekomst, met een goede visie op duurzaamheid en functionaliteit. b:urban, dat is het label waaronder Borghese Logistics oplossingen biedt voor de stadsdistributie. Oplossingen tot 10.000 m², gericht op de logistieke vraag van de markt. Met snelle verbindingen naar de stad en oog voor de behoeften van de consument. Zeker als het gaat om duurzaamheid.

Het distributiecentrum wordt naar verwachting eind 2022 opgeleverd. HBE circulaire bouw is verantwoordelijk voor de realisatie en het pand is ontworpen door MIES architectuur.

Over Borghese Logistics:
Borghese Logistics is ontwikkelaar van hoogwaardig logistiek vastgoed en legt de focus altijd op de specifieke wensen van de eindgebruiker, met oog voor de omgeving. Met een pipeline van meer dan 200.000 m² nieuwbouw verdeeld over Nederland worden uiteenlopende opdrachtgevers bijgestaan met hun plannen. Bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar faciliteiten met geconditioneerde opslag (Food, GDP) of extra beveiliging (TAPA). Bezoek voor meer informatie: www.borgheselogistics.nl

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?