Aspen en APF International verhuren logistiek complex in Zwolle aan Cotap B.V.

0

Cotap B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten voor het bedrijfscomplex aan de Mindenstraat 3 te Zwolle. Het complex omvat circa 26.636 m² bedrijfs- en kantoorruimte.

Cotap is dé toonaangevende vloerenpartner voor de Nederlandse retail (zowel vakhandel als doe-het-zelf) met als eigen merken Ambiant, Floorlife en VT Wonen evenals private label. Cotap is gevestigd in Genemuiden, dé tapijtstad van Nederland, en heeft een breed assortiment aan vloeren. Denk aan laminaat, PVC- of vinylstroken, kamerbreed tapijt, kamerbreed vinyl, parket, entreematten en vloertoebehoren.

Aspen Group is een beursgenoteerd vastgoedbedrijf geregistreerd op de Israëlische beurs. De groep heeft meer dan 30 jaar ervaring in onroerend goed en is zowel actief in Israël als Europa. De groep bezit en beheert meer dan 298.000 vierkante meter opbrengsteigendommen en is voornemens haar activiteiten verder uit te breiden door het verwerven van commercieel vastgoed, zoals multi-tenant kantoren en distributiecentra.

Aspen en APF International werden bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?