Snapdragon koopt kantoorpand aan de Cruquiusweg te Amsterdam

0

De Amsterdamse projectontwikkelaar en belegger Midvast heeft het kantoorpand aan de Cruquiusweg te Amsterdam verkocht aan investeerder Snapdragon. Het nieuw gebouwde complex maakt onderdeel uit van de grootschalige ontwikkeling ‘Cruquiuswerf’ in Amsterdam Oost.

Het gebouw bestaat uit 6 bouwlagen met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 1.789 m² en beschikt over 6 parkeerplaatsen. Het kantoorpand biedt ruimte voor o.a. creatieve bedrijvigheid.

Verkoper Midvast is een Amsterdamse projectontwikkelaar en belegger, die zich vooral bezighoudt met transformaties, herontwikkelingen en nieuwbouw. Midvast ontwikkelt zowel voor eigen portefeuille als voor derden. Snapdragon is een bloembollen- en plantenexporteur die tevens investeert in Nederlands vastgoed. De koper zal de ruimten te huur gaan aanbieden.

Midvast, Ontwikkelingen & Beleggingen werd geadviseerd door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs. Snapdragon werd begeleid door Investables, in collegiale samenwerking met FRIS | Real People.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?