Loes Engwerda naar Real Estate Investment team van Nieuwgeluk

0

Loes Engwerda is per 2 mei gestart in het Real Estate Investment team van Nieuwgeluk waarbij zij de verkoop- en aankooptransacties gaat begeleiden.

Als investment manager focust Engwerda zich op het verder uitbreiden van de vastgoedportefeuille.

CBRE
Loes Engwerda komt bij vastgoedadviseur CBRE vandaan. Daar werkte zij de afgelopen tien jaar in verschillende retail teams. De laatste vijf jaar was zij transactiespecialist op de afdeling Capital Markets.

“In de afgelopen periode bij CBRE heb ik mij gespecialiseerd in binnenstedelijk vastgoed. Vastgoed dat zich bevindt in gebieden die aan het transformeren zijn van puur winkelgebieden naar gebieden met hele diverse functies waar wordt geleefd, gewerkt én gerecreëerd.”, vertelt Loes. “Met de stap naar Nieuwgeluk en het aankopen van iconisch binnenstedelijk vastgoed kan ik een concrete bijdrage leveren aan de positieve ontwikkeling van binnenstedelijke gebieden, waar ik veel passie voor heb. ”

Nieuwgeluk
Nieuwgeluk is een Nederlands familiebedrijf uit Hilversum, dat investeert in direct en indirect vastgoed met een focus op winkel- en woningbeleggingen. Moederbedrijf Nieuwgeluk Group is ook actief in het investeren in retail, private equity en aandelen. Tot de portefeuille behoort onder meer winkelformule Xenos.

Nieuwgeluk streeft ernaar een stabiele portefeuille op te bouwen voor de volgende generaties om iets waardevols door te geven. De recente aankopen van het iconisch gelegen Muntplein in Amsterdam en karakteristieke object aan de Spuistraat in Den Haag zijn hier mooie voorbeelden van.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?