Tristan Capital Partners en Whitewood verhuren 695 m² v.v.o. kantoorruimte aan TOSS in gebouw ‘Busitel’ te Amsterdam Sloterdijk

0

Tristan Capital Partners en Whitewood hebben een Huurovereenkomst afgesloten met TOSS in Holland Holding B.V. voor het multi-tenant kantoorgebouw ‘Busitel’, gelegen aan het Orlyplein 89 te Amsterdam Sloterdijk. TOSS in Holland Holding B.V. tekende een overeenkomst voor de huur van ca. 695 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 4de verdieping van het gebouw.

TOSS in Holland Holding B.V. biedt volwaardige expat services. TOSS staat voor The One Stop Shop. De organisatie begeleidt expats en/of de werkgevers op het gebied van wonen en werken in Nederland. Naast immigratie services, recruitment en (internationale) payroll, biedt een toegewijd en ervaren team van medewerkers tevens begeleiding bij het vinden van huisvesting en de inrichting daarvan. Lees meer op de website: www.toss-group.com.

Kantoorgebouw ‘Busitel’ is gelegen op Station Amsterdam Sloterdijk. De gevel van het gebouw is in de afgelopen maanden volledig gerenoveerd. Op dit moment wordt de uitbouw van de begane grond gerealiseerd waarbij het gebouw binnenkort een moderne en volwaardige entree krijgt voorzien van F&B en receptie mogelijkheden. Momenteel is er nog ca. 1.390 m² v.v.o. turn-key en casco kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

JLL trad op namens Verhuurder Tristan Capital Partners en Whitewood. Collegiaal in de verhuur met Savills.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?