Andrea Scepanovic Leasing Manager bij Schiphol Commercial Real Estate

0

Schiphol Commercial Real Estate verwelkomt Andrea Scepanovic in haar nieuwe functie van Leasing Manager. Bij de business area Commercial Real Estate is Andrea verantwoordelijk voor de verhuur van nieuwe kantoorontwikkelingen en bestaande kantoor- en bedrijfsruimtes.

Andrea gaat aan de slag met de verhuur van gebouwen op alle business locaties van Schiphol: Schiphol Central Business District, Schiphol-Oost, Schiphol-zuid/zuidoost en Schiphol-Noord. Op deze business parken zijn ongeveer 500 bedrijven gevestigd met in totaal ruim 65.000 werknemers. De gebouwen voorzien samen in meer dan 213.000 m² kantoorruimte en 274.400 m² bedrijfsruimte. Andrea zal zich ook richten op de verhuur van de nieuwste en duurzaamste kantoorontwikkeling op Schiphol: THE GROVE, waar ruim 9.100 m² v.v.o. aan kantoorruimte kan worden gehuurd door een enkele huurder of door meerdere huurders afzonderlijk.

Hiervoor is Andrea bijna 4 jaar werkzaam geweest bij de Capital Markets afdeling van Cushman & Wakefield. Daar voorzag ze haar klanten van strategisch acquisitie/dispositie advies van winkel, woningen en zorgvastgoed en transactieproces begeleiding.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?