Benoeming Pauline Buurma als directeur van de Organisatie Rotterdam Centrum

0

Pauline Buurma start vanaf 1 juni als directeur van de Organisatie Rotterdam Centrum, de stichting die werkzaam is voor winkeliers en winkelpandeigenaren in Rotterdam Centrum.

Pauline Buurma: “Ik kijk enorm uit naar het werken voor de Organisatie Rotterdam Centrum en dat in deze echte ondernemende stad.“

Jolijn Zeeuwen, secretaris van de BIZ Rotterdam Centrum, namens het bestuur: “We zijn zeer verheugd met de komst van Pauline. Ze heeft ruime ervaring opgedaan met diverse ondernemers en eigenaren Bedrijven Investerings Zones en bezit de bestuurlijke en organisatorische bagage die van belang is voor deze positie. Met haar benoeming zien we de toekomst van de organisatie met vertrouwen tegemoet.”

De organisatie die werkzaam is voor winkeliers en winkelpandeigenaren in het stadscentrum van Rotterdam neemt eind mei afscheid van directeur Dominique van Elsacker die sinds de oprichting in 2016 aan het roer stond. Ook wordt afscheid genomen van de huidige bedrijfsnaam UDSRotterdam, de naam van de organisatie wordt Organisatie Rotterdam Centrum.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?