Beleggingsobject te Brunssum verkocht

0

Op 02 mei 2022 heeft Geco B.V. het beleggingsobject aan de Boschstraat 25 X002 / X003 te Brunssum aangekocht.

Geco B.V. koopt hiermee een bijzonder beleggingsobject gelegen op industrieterrein ‘Bouwberg’. Het perceel is maar liefst bijna 20.000 m² groot. Op het perceel staan een 2-tal bedrijfsobjecten, voorheen in gebruik bij PostNL en MultiFix. Nieuwe eigenaar Geco B.V. overweegt om deze beide gebouwen te slopen om plaats te maken voor nieuwbouw. Onder andere dankzij de goede ontsluiting van het gebied – de Buitenring Parkstad ligt op een steenworp afstand – leent het terrein zich hier prima voor.

Boek & Offermans Makelaars trad bij deze transactie samen op met Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars (beide partner in Dynamis), respectievelijk namens verkoper,G+I Property I B.V. (vertegenwoordigd door de heer Lex Gielen), en namens koper.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?