OCP verkoopt winkelcentrum De Kerverij in Valkenswaard

0

Orange Capital Partners (OCP) heeft winkelcentrum De Kerverij in Valkenswaard verkocht aan Bureau Aard.

Winkelcentrum De Kerverij in Valkenswaard omvat 15 winkelunits met een bruto vloeroppervlakte van ongeveer 7.400 m² en een overdekte passage. Onder andere Lidl, Action, C&A en Gall&Gall behoren tot de huurders.

Bureau Aard is reeds actief in Valkenswaard en voegt het winkelcentrum toe aan haar eigen portefeuille. Met haar lokale betrokkenheid enerzijds en haar ervaring en netwerk anderzijds, verwacht zij van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor het winkelcentrum.

Verkoper werd commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff. Koper werd bijgestaan door RSP Makelaars.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?