Jan Willem in ’t Hout terug bij JLL als Consultant Client Solutions

0

Sinds deze maand is Jan Willem in ’t Hout terug werkzaam bij JLL als Consultant Client Solutions. In deze rol gaat Jan Willem zich focussen op het integraal adviseren van vastgoedgebruikers en het verder vergroten van het marktaandeel van JLL.

Jan Willem was tussen 2012 en 2016 ook al werkzaam bij JLL als Facility Manager en als consultant voor de corporate tak van JLL. In de vier jaar die volgden zette hij zijn carrière voort bij CBRE in het Client Solutions, Advisory & Transaction Services team. De afgelopen twee jaar was Jan Willem werkzaam als eindverantwoordelijke voor het Tenant Representation team van Colliers.

Rogier van der Bol, Head of Work Dynamics bij JLL Nederland: “Wij zijn bijzonder blij met de terugkeer van Jan Willem naar JLL. Jan Willem heeft de afgelopen jaren een brede ervaring in de eindgebruikersmarkt opgedaan, die hij nu weer bij JLL komt inzetten. Met de komst van Jan Willem versterken wij de groei van onze corporate dienstverlening.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?