Thijs Tullenaar en Pim Gooris verantwoordelijk voor MidCap activiteiten regio Amsterdam bij JLL

0

Thijs Tullenaar en Pim Gooris maken sinds afgelopen maand deel uit van JLL’s MidCap Investments-team dat individuele beleggingstransacties begeleid voor zowel regionale, nationale als internationale klanten. Zij zullen zich samen richten op de regio Amsterdam. Deze aanstelling is het gevolg van een sterke groei van de MidCap activiteiten van JLL. Het team richt zich op beleggingen in het middensegment van de commerciële vastgoedmarkt en maakt onderdeel uit van het brede Capital Markets team van JLL.

Pim is al ruim 5 jaar werkzaam voor JLL en maakt de overstap vanuit het Tenant Representation team. Thijs startte 2,5 jaar geleden in het Agency Offices Amsterdam team en maakte het afgelopen jaar al deel uit van het MidCap team van JLL.

Het Nederlandse MidCap Investments-team van JLL bestaat naast Thijs en Pim uit Christiaan de Rooij (Rotterdam), Lennard van Weelde en Nathan Stoltz (Den Haag), Marc Figlarek (Eindhoven) en Wouter Renardel (Utrecht).

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland: “Met de aanstelling van Pim en Thijs is ons MidCap team op volle kracht om de groeiende vraag te bedienen. Door de enorme vraag naar beleggingsproduct in het topsegment ontdekken naast de lokale beleggers, ook grotere investeerders en buitenlandse beleggers MidCap investeringen als aantrekkelijk alternatief.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?