IP Campus B.V. huurt kantoorruimte in Diemere 11 – 19 te Diemen

0

IP Campus B.V., één van de grootste, onafhankelijke faciliteerders van digitale examens in de Benelux, heeft een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van circa 801 m² v.v.o. kantoorruimte in het kantoorgebouw gelegen aan Diemerere 11-19 te Diemen.

Het multi-tenant kantoorgebouw is onderdeel van het bedrijvenpark Bergwijkpark Zuid in Diemen. De algemene ruimtes en de kantoorvloeren van het gebouw zijn recentelijk gerenoveerd. Voor de verhuur is nog circa 3.165 m2 v.v.o. beschikbaar.

JLL trad in collegiale samenwerking met Savills op namens verhuurder bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met IP Campus B.V.

IPCampus B.V. werd niet begeleid tijdens deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?