Winkelcentrum Oostpoort in Amsterdam volledig verhuurd

0

Per 1 maart jl. heeft de combinatie Pensioenfonds Rail & OV en Achmea Dutch Retail Property Fund een langjarige overeenkomst gesloten met Shoeby voor het huren van een winkelruimte. De winkelruimte in winkelcentrum Oostpoort in Amsterdam heeft een metrage van 265 m². Met de komst van deze nieuwe huurder is het volledige winkelcentrum verhuurd.

Voor de nieuwe winkelruimte van het kledingmerk zijn de voormalige winkelruimtes van La Ligna en CEX samengevoegd tot één winkelruimte. Met deze nieuwe locatie is Shoeby weer in Amsterdam vertegenwoordigd.

‘Syntrus Achmea Real Estate & Finance is trots dat zij namens Pensioenfonds Rail & OV en Achmea Dutch Retail Property Fund winkelcentrum Oostpoort in beheer heeft. Door het samenstellen van de juiste mix van wonen, werken, winkelen en horeca voegt Syntrus Achmea extra levendigheid en dynamiek toe aan het winkelcentrum. Met een mix van zelfstandige ondernemers en sterke merknamen als Hema, H&M, Rituals, Albert Heijn en nu ook Shoeby wordt bijgedragen aan een optimale consumentenbeleving in winkelcentrum Oostpoort.’

Colliers heeft namens de verhuurder de verhuur van de winkelruimte begeleid. Namens Shoeby trad Univast Retail op als adviseur.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?