Duprofa Super Convenience Fund koopt Winkelcentrum De Wieënpassage

0

Een particuliere belegger heeft winkelcentrum De Wieënpassage te Venlo-Blerick verkocht aan Duprofa Super Convenience Fund één van de beleggingsfondsen geïnitieerd en beheert door Duprofa Property Management. In de komende zomermaanden start een emissie waarbij particuliere beleggers de mogelijkheid wordt geboden toe te treden tot het Fonds.

Het overdekte winkelcentrum ter grootte van circa 6.500 m² huisvest onder andere de Jumbo supermarkt en de winkels van Hema, Blokker, Trekpleister, Zeeman, Pearle, Hans Anders en Primera en vormt het hart van het kernwinkelgebied van Blerick.

Alexander Gevaerts van Duprofa geeft aan verheugd te zijn met deze nieuwe aankoop van het Fonds. Met de uitbreiding van het Fonds bestaat de portefeuille momenteel voor meer dan 70% uit convenience vastgoed waaronder drie supermarkten. Historisch gezien geven convenience winkels een relatief stabiel beleggingsrendement. Deze aankoop past ook in de doelstelling om gestaag naar een vastgoedportefeuille van € 50 mln. te groeien.’

RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens verkoper.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?