Ivar’s B.V. nieuwe huurder op campus Riverside Offices

0

Riverside Offices verwelkomt Ivar’s B.V. als nieuwe huurder op haar Campus. Ivar’s huurt 474 vierkante meter in Paviljoen A. Het management consulting bureau heeft haar kantoor op de eerste verdieping en kijkt uit over rivier de Maas.

Riverside Offices is de campus in Capelle aan den IJssel. De campus bestaat uit twee kantoorgebouwen en twee paviljoenen. Er is een receptie, bedrijfsrestaurant, verschillende vergaderruimtes, aanlandwerkplekken en twee buitenterrassen. De campus heeft nog enkele vloeren beschikbaar.

De gemeente Capelle aan den IJssel heeft grote plannen met het Rivium gebied. Het gehele Rivium wordt de komende jaren getransformeerd tot een nieuwe woon-werkwijk. Een deel van de kantoren worden omgebouwd tot woningen. Er wordt plaats gemaakt voor nieuwe woontorens en verschillende voorzieningen zoals horeca, supermarkt en sportscholen. Het openbaar vervoer wordt ook fors uitgebreid op het Rivium. De waterbus (Rotterdam – Dordrecht) stopt in 2023 op het Rivium direct aan de Riverside Offices Campus. De watertaxi legt hier sinds 2020 aan en daarnaast is het bereik van de parkshuttle verlengd. Deze stopt nu direct voor de Riverside Offices Campus, wat voor een rechtstreekse verbinding met bus- en metrostation Kralingse Zoom zorgt.

Colliers adviseerde Unifore Real Estate B.V., de Asset manager van het gebouw.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?