Qooling B.V. huurt kantoorruimte in Den Haag

0

Spring Real Estate heeft Itera Nederland B.V. geadviseerd bij de verhuur van de kantoorruimte aan de Benoordenhoutseweg 46 in Den Haag. Het betreft een kantoorruimte op de tweede verdieping van het van Bylandt Huis.

Het van Bylandt Huis is een prachtig monumentaal kantoorpand gebouwd omstreeks 1935. In 2014 is er geïnvesteerd in het gebouw en zijn er in het souterrain onder andere ingerichte vergaderzalen gecreëerd en een kantine voor gemeenschappelijk gebruik. Het object ligt praktisch aan de Utrechtsebaan, met een directe verbinding naar de Rijkswegen richting Schiphol/Amsterdam (A4), Rotterdam (A13) en Utrecht (A12).

Per 1 mei 2022 is Qooling B.V. de nieuwe huurder van een kantoorruimte van circa 200 m². Qooling B.V. ontwikkeld, produceert en geeft software uit aan bedrijven. Het helpt daarmee bij de transformatie naar een volledig geïntegreerde kwaliteits- en veiligheidscultuur. Binnen Qooling B.V. bevinden zich specialisten, variërend tussen consultants, auditors marketeers of developers. De reden van verhuizing was dat de organisatie meer in zich in Den Haag wilde vestigen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?