MVGM neemt het VvE beheer van Ruijters vastgoed over

0

MVGM heeft per 1 april 2022 het volledige VvE beheer van Ruijters Vastgoed overgenomen. Met de overname versterkt MVGM de positie als marktleider in het vastgoedbeheer en neemt het een portefeuille over van 160 VvE’s.

Ruijters verlegt focus naar toekomst als ontwikkelende vastgoedbelegger
Ruijters Vastgoed is opgericht in 1965 en beschikt over jarenlange ervaring in het vastgoed. Ruijters vastgoed wil zich meer gaan focussen op haar rol als ontwikkelende vastgoedbelegger in Zuid-Nederland, waardoor de VvE-activiteiten buiten haar strategische focus vielen. Om die reden is besloten de VvE-activiteiten per 1 april 2022 middels een aandelenoverdracht over te dragen aan MVGM VvE.

Daan Kerckhoffs, directeur van Ruijters Vastgoed over de overname: “MVGM is een VvE beheerder met jarenlange ervaring die gespecialiseerd is in het optimaal managen van VvE’s. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het beheer van de VvE’s bij MVGM VvE in goede handen is. ”

Met lokale kennis en aanwezigheid beheert MVGM VvE de nieuwe VvE’s
Met de overname neemt MVGM VvE een portefeuille over van 160 VvE’s voornamelijk in Zuid-Nederland. Vanuit het kantoor Maastricht worden deze VvE’s beheerd met een gespecialiseerd team met lokale kennis van de markt.

Sander van Hoek, directeur MVGM VvE over de overname: “De overname van de VvE portefeuille van Ruijters Vastgoed past zeer goed in onze groeistrategie en versterkt onze positie als dé VvE aanbieder in Limburg”

Op de foto zie je van links naar rechts:

Patrick Stijns – Vestigingsmanager MVGM VvE Maastricht
Daan Kerckhoffs – Directeur Ruijters Vastgoed
Sander van Hoek – Directeur MVGM VvE
Charles Schoenmaekers – Manager Vastgoedbeheer Ruijters Vastgoed
Richard Lamers – Accountmanager MVGM VvE

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?