Keizersgracht 572 te Amsterdam verkocht aan Aviva Investors Real Estate France

0

Aviva Investors Real Estate France, de dochteronderneming van Abeille Assurances, voorheen Aviva France, heeft onlangs het monumentale kantoorpand gelegen aan de Keizersgracht 572 te Amsterdam gekocht van APF International.

De totale metrage bedraagt circa 1.680 m² en beschikt over een ruime tuin en dakterras. Het object is in 2020 volledig gerenoveerd waarbij de oude kenmerken van het monumentale pand uiteraard in tact gehouden zijn. Het object is volledig verhuurd aan Getir, een dienst die boodschappen binnen enkele minuten thuis bezorgd.

Uijthoven Vastgoedadvies heeft de verkoper geadviseerd tijdens deze transactie. Juridisch werden zij bijgestaan door Osborne Clarke. Cushman & Wakefield was de commercieel adviseur van de kopende partij, CMS heeft hen juridisch geadviseerd.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?