Colliers beloont 24 medewerkers met promotie

0

In totaal hebben 24 medewerkers dit kwartaal promotie gemaakt bij vastgoedadviseur Colliers. Zij maken ieder een volgende stap binnen de organisatie. De meest seniore promoties zijn die van Jeroen Bom, Wiert Jan Siefkes, Michiel Boonen en Brian Ederveen.

Jeroen Bom werd Executive Director Valuations en stuurt in die rol het volledige taxatieteam in Nederland aan. Wiert Jan Siefkes richt zich in de functie van Director Food & Beverage op de verdere groei van zijn team dat horecatransacties begeleidt. Michiel Boonen is nu Director Capital Markets en focust zich naast winkelverkopen op data intelligence voor de retailsector. Brian Ederveen werd Associate Director Capital Markets en stuurt het team aan dat woningportefeuilles en -complexen verkoopt.

“Met de promoties belonen we de inzet van deze collega’s voor onze opdrachtgevers en de interne organisatie,” zegt Dirk Bakker, CEO van Colliers. “Persoonlijke en professionele groei zijn belangrijke pijlers onder het succes van ons bedrijf. Deze experts maken het verschil door met duurzame oplossingen en adviezen te komen voor de toekomst van vastgoed.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?