P3 Logistic Parks breidt Nederlandse portefeuille uit door aankoop van 16.700 m² terrein in Deventer

0

Het aangekochte terrein is volledig verhuurd aan de Nederlandse sportkledingleverancier Deventrade B.V.

P3 Logistic Parks, een langetermijninvesteerder en -ontwikkelaar van logistiek vastgoed in Europa, heeft een volledig verhuurd object in Deventer aangekocht.

In lijn met haar groeistrategie in Nederland heeft P3 Logistic Parks een terrein van ruim 16.700 m² bruto verhuurbaar oppervlak gekocht, gelegen aan de Bergweidedijk in Deventer. Het semi-industriële object bestaat uit een loods van 14.000 m² en een kantoorruimte van 2.700 m² met een showroom. Door de ligging direct aan afslag 23 van de A1 is de locatie perfect ontsloten voor nationale en internationale leveringen.

Het object is volledig verhuurd aan Deventrade B.V., een internationale leverancier van teamsportkleding met merken als Hummel en Reece Australia, voor zowel prof- als amateurclubs.

Léon Vié, Managing Director Nederland & België bij P3 Logistic Parks, zegt hierover: “De succesvolle acquisitie van dit langjarig verhuurde logistieke object past perfect bij onze groeiambities in Nederland. We zien het als een A Klasse object op een toplocatie dat geografische diversificatie toevoegt aan ons Nederlandse portefeuille. We zijn verheugd met Deventrade als langetermijnhuurder en kijken uit naar de samenwerking met dit solide tweede generatie Nederlands familiebedrijf. “

Met inbegrip van de nieuw verworven locatie, bezit en beheert P3 momenteel negen logistieke locaties in heel Nederland, verhuurd aan klanten als Lidl, Greenyard Fresh, Jumbo, Yamato, Karl Rapp en Cargotech.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?