LADM koopt kantoorgebouw aan de Rietbaan 40-42 te Capelle aan den IJssel

0

L.A.D.M. B.V. heeft het kantoorobject gelegen aan de Rietbaan 40-42 te Capelle aan den IJssel gekocht. Het betreft een kantoorgebouw met een totaal oppervlak van ca. 6.465 m² kantoorruimte en 157 parkeerplaatsen.

Het moderne representatieve kantoor is onderdeel van bedrijventerrein ‘Hoofdweg’ in Capelle aan de IJssel en beschikt over energielabel A. Naast de goede bereikbaarheid langs de A20 en nabij de op- en afrit van de A16, beschikt het gebouw over voldoende faciliteiten, waaronder een bemande receptie, een bedrijfsrestaurant en vergaderzalen.

Verkoper werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. Koper L.A.D.M. B.V. werd bijgestaan door Savills.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?