Ringelberg Touringcars koopt bedrijfscomplex in Hoogvliet

0

Ringelberg Tours heeft recent het bedrijfscomplex aan de Leerlooierstraat 44 in Hoogvliet in eigendom verworven. Ringelberg is sinds 1999 huurder van het complex, wat destijds specifiek voor haar is gebouwd. Ringelberg Tours is al ruim 90 jaar een begrip in regio Rotterdam en staat bekend om uitstekend en betaalbaar vervoer. Inmiddels zijn de activiteiten naast de verhuur van touringcars verbreed naar de verhuur van auto`s en personen busjes.

Ringelberg heeft het object bestaande uit 500 m² bedrijfs-/kantoorruimte en 1.500 m² ongebonden buitenterrein gekocht van haar verhuurder een particuliere belegger.

BRiQ real estate heeft namens verkoper deze transactie tot stand gebracht.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?