Heijmans verkoopt 167 woningen in Almere aan Vesteda

0

Heijmans en woningbelegger en -verhuurder Vesteda hebben een overeenkomst gesloten voor de verkoop van in totaal 167 woningen in de gebiedsontwikkeling Almere Europakwartier Oost 1, project ‘New Brooklyn’ geheten. Deze verkoop heeft voor Heijmans een omzet van circa € 62,5 miljoen.

Beoogde start bouw: juli 2022
Heijmans Vastgoed regio Midden en Vesteda hebben de handtekeningen gezet onder een gevarieerd programma aan woningen, met daarin 30 appartementen, 70 beneden-bovenwoningen (stadswoningen) en 67 eensgezinswoningen en ook circa 160 m² commerciële ruimte in het appartementengebouw. De beoogde start bouw is in juli 2022, met oplevering vanaf Q2 2024.

Gebiedsontwikkeling New Brooklyn
De totale gebiedsontwikkeling New Brooklyn – nabij station Almere Poort – omvat meerdere velden, waarin Heijmans momenteel ook nog ruim 250 koopwoningen ontwikkelt en realiseert. De verkoop van de Vesteda-woningen betreft in totaal zes verschillende velden. In New Brooklyn worden de komende jaren in totaal ruim 1400 woningen gerealiseerd in de segmenten sociale huur, middenhuur, vrije sector en koopwoningen. De architectuur in New Brooklyn is geïnspireerd op het gelijknamige bekende stadsdeel in New York.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?