Atlas Fiscalisten N.V. huurt circa 817 m² kantoorruimte aan de Weteringschans in Amsterdam

0

Spring Real Estate heeft Atlas Fiscalisten N.V. geadviseerd bij de verlenging van de huurovereenkomst van kantoorruimte gelegen in het kantoorgebouw ‘Peper & Zout’. Het betreft kantoorruimte van circa 817 m².

Atlas Fiscalisten is een onafhankelijk fiscaal advieskantoor en staat voor hoogwaardig en betrouwbaar advies. Atlas heeft de kenmerken van een fiscale boutique: expert op fiscaal gebied met een sterke nadruk op de relatie met de cliënt, integriteit en een creatieve, proactieve benadering.

Reeds huurde Atlas Fiscalisten kantoorruimte op de tweede en derde verdieping. Per 1 juni wordt de kantoorruimte uitgebreid naar de eerste en vierde verdieping.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?