Multi en NEW YORKER sluiten overeenkomst voor uitbreiding in winkelcentrum Liesveld

0

Multi Nederland, onderdeel van Multi Corporation, het toonaangevende pan-Europese geïntegreerde serviceplatform voor vastgoed, heeft een langetermijnovereenkomst getekend met NEW YORKER voor de uitbreiding van haar unit in winkelcentrum Liesveld, Vlaardingen.

Multi en NEW YORKER hebben hun vertrouwen in Liesveld bevestigd door het sluiten van een langetermijnovereenkomst en de uitbreiding van haar unit in het centrum met circa 250 m². New Yorker’s in het oog springende winkel en gevels in de buurt van andere toonaangevende retailers, waaronder WE Fashion, Ziengs, Hunkemöller, Van Haren, C&A en H&M, is na uitbreiding ongeveer 1.200 m² groot.

“In ons streven om succesvolle winkelbestemmingen te creëren, waar mensen graag komen, winkelen en verblijven, is het vervullen van de behoeften van onze huurders onze prioriteit. Wij zijn dan ook zeer verheugd om samen te werken met een van onze trekkers in het modesegment en zo het winkelaanbod in het hart van Vlaardingen verder te versterken. Met een gezonde mix van winkels, dagelijkse boodschappen, horeca, mode en doe-het-zelf is Liesveld het meest veelzijdige winkelcentrum van Vlaardingen”, aldus Daniël Schönberg, Head of Leasing Multi Nederland en België.

Over Multi
Multi Nederland is onderdeel van Multi Corporation, een toonaangevend pan-Europees platform voor geïntegreerde vastgoedmanagementdiensten. Sinds de oprichting in 1982 heeft het bedrijf meer dan 200 mixed use projecten opgeleverd met een totaal BVO van meer dan 5 miljoen vierkante meter, met een asset value van bijna 13 miljard Euro en meer dan 200 industrie awards gewonnen. Multi beheert nu meer dan 80 gebouwen in heel Europa en verwelkomt meer dan 400 miljoen klanten per jaar, die naar schatting 4 miljard euro uitgeven in meer dan 6.000 winkels, restaurants en vrijetijdsvoorzieningen. Multi biedt een volledig spectrum aan diensten, waaronder actief asset en property management, winkelcentrum operations, herontwikkeling en renovatie, leasing, legal en compliance. Dankzij onze diepgaande kennis van retailers, investeerders, bezoekers en lokale markten, beschermen en stimuleren wij de waarde van activa in elke fase. Multi’s brede financiële, commerciële en technische expertise heeft ons in staat gesteld om in de loop der jaren beter te presteren dan de industrie in termen van bezettingsgraad, netto huurinkomsten en state-of-the-art marketing. Multi beheert actief activa in 13 landen: Nederland, waar het hoofdkantoor is gevestigd, België, Duitsland, Hongarije, Italië, Letland, Oekraïne, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Turkije en Zwitserland.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?