De LEGO Group opent deze zomer nieuwe brand store in Spuistraat Den Haag

0

• De LEGO® winkel wordt de eerste winkel van het merk in Den Haag en de vierde in Nederland.
• In de winkel kunnen Nederlandse LEGO fans het nieuwe ‘Retailtainment’ concept ervaren dat eindeloze fysieke én digitale speelmogelijkheden combineert.

Deze zomer opent de LEGO Group een nieuwe winkel aan de Spuistraat 1 in Den Haag. De LEGO® Store wordt de eerste winkel van het merk in Den Haag en de vierde officiële store in Nederland. De store is de eerste in Nederland waar het nieuwe ‘retailtainment’ store design concept wordt uitgerold dat eindeloze fysieke én digitale speelmogelijkheden combineert.

LEGO fans kunnen deze zomer hun hart ophalen in de gloednieuwe winkel in Den Haag. Met 868 m² is deze LEGO store een walhalla voor LEGO fans van alle leeftijden. Er is voor de Spuistraat gekozen vanwege de mix van internationale en lokale merken en de goede bereikbaarheid. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde in deze transactie en treedt op als exclusief adviseur van de LEGO Groep op zoek naar geschikte locaties in Nederland.

Bezoekers kunnen het nieuwe ‘Retailtainment’ concept ervaren in de Haagse winkel. Meerdere fysieke en digitale speelmogelijkheden zorgen ervoor dat het publiek zich volledig kan onderdompelen in de LEGO wereld, met onder andere:

• LEGO Kies & Bouw wand: Met de Kies & Bouw wand kunnen klanten de exacte elementen uitkiezen die ze nodig hebben voor hun bouwwerken.
• Brick Specialisten: Of klanten nu op zoek zijn naar een cadeau, de meest recente sets willen bekijken, of een eigen LEGO fan meebrengen als een speciale verrassing, de LEGO Brick Specialists helpen om de perfecte set te vinden.
• Hands-on speelmogelijkheden: Inclusief gratis bouwuitdagingen en maandelijkse evenementen.
• Bouw een minifiguur: Waar bezoekers kunnen mixen en matchen uit een brede selectie van hoofdjes, haarstukjes, torso’s, benen en accessoires die je kunt gebruiken om een heel eigen minifiguur te maken!

”De nieuwe LEGO winkel in Den Haag zal bouwers van alle leeftijden inspireren dankzij eindeloze speelmogelijkheden en een spannende ontdekkingsreis in de LEGO wereld. We zijn verheugd om het nieuwe LEGO retail platform te onthullen met innovatieve retail-first ervaringen en een bestemming voor productlanceringen, evenementen en een hub voor onze LEGO fan gemeenschap”, aldus Scott Roseman, District Manager Benelux bij LEGO.

De gloednieuwe winkel biedt het volledige assortiment van nieuwe producten die alleen rechtstreeks verkrijgbaar zijn bij LEGO winkels en shop.lego.com, waaronder LEGO Boutique Hotel, LEGO Titanic, en LEGO Ideas Earth Globe. Bovendien krijgen LEGO VIP-leden voordelen in de nieuwe winkel, zoals exclusieve cadeaus bij aankoop, dubbele punten evenementen en nog veel meer.

De officiële openingsdatum en data voor in-store events worden binnenkort bekend gemaakt.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?