Ellen Waals en Martijn Onderstal treden toe tot Management Team Savills Nederland

0

Directors Ellen Waals en Martijn Onderstal zijn toegetreden tot het managementteam van Savills in Nederland. Met de aanstelling van beide MT-leden zijn alle entiteiten binnen Savills vertegenwoordigd en betrokken bij de strategie van de Nederlandse vestiging. Beiden blijven hiernaast hun rol als afdelingshoofd vervullen.

Ellen Waals startte haar loopbaan bij Savills, en keerde na 8 jaar in 2020 weer terug om als Head of Agency. In deze rol geeft zij sturing aan het Leasing, Tenant Representation en MidCap Investments team, inclusief het boekingsplatform voor flexibele kantoorruimte; Workthere. Sinds zijn indiensttreding in 2017 is Martijn Onderstal als Head of Valuation verantwoordelijk voor de taxatieafdeling. Beiden zijn al geruime tijd onderdeel van het Business Strategy Team binnen Savills, en hun frisse blik op de toekomst van Savills is zeer waardevol gebleken voor het MT.

Clive Pritchard, Head of Country bij Savills in Nederland: “Met het toevoegen van Ellen en Martijn aan het MT willen wij de taken en verantwoordelijkheden binnen het management breder verdelen. Zo kan beter ingespeeld worden op de groeiende behoefte van onze klanten aan multidisciplinair advies en partnerschap. Het zevenkoppige MT kan zich daarmee nu volledig richten op het benutten van de kansen die er nationaal liggen om onze marktpositie verder uit te bouwen.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?