Actor huurt circa 1.019 m² kantoorruimte in Woerden

0

Spring Real Estate heeft Actor begeleid bij de aanhuur van kantoorruimte aan de Pompmolenlaan 10 in Woerden. Het betreft een kantoorruimte van 1.019 m² op de eerste verdieping, alsmede 24 parkeerplaatsen. Het object is gelegen op het bedrijventerrein Middelland-Zuid in Woerden.

Actor richt zich op de ondersteuning van pensioen- en arbeidsmarktfondsen. Daarnaast zijn zij actief op het gebied van collectieve arbeidsvoorwaarden en arbeidsmarktgerelateerde projecten en onderzoeken.

Actor heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten. De verhuurder van het gebouw werd vertegenwoordigd door QB Management en geadviseerd door Waltmann Bedrijfshuisvesting, collegiaal met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?