Tim Kievid als Analist naar Spring Real Estate

0

Spring Real Estate heeft haar organisatie versterkt met de aanstelling van Tim Kievid. Tim treedt in dienst als Analist en komt het Valuations team versterken.

Na het afronden van zijn studie is Tim twee jaar werkzaam geweest aan de Erasmus Universiteit. Daar heeft hij bijgedragen aan wetenschappelijk onderzoek waarbij hij zich vooral heeft gefocust op duurzaam investeren.

Tim zal een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en automatisering van de diensten van Spring Valuations, een full service taxatieafdeling voor onafhankelijke marktwaardetaxaties in heel Nederland. Het Valuations team bestaat momenteel uit 12 medewerkers en is per 1 maart gecertificeerd conform ISAE type II. Naast veel particuliere investeerders faciliteert het team een veelvoud aan corporaties, ontwikkelaars en institutionele beleggers.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?