Soleo verhuist naar kantoorgebouw Il Fiore in Maastricht

0

Per 1 april 2022 heeft een vestiging van Soleo Contact Nederland zijn intrek genomen in het hoogwaardige kantoorgebouw Il Fiore, gelegen aan de Avenue Ceramique 201-245 in Maastricht.

Op de 4e verdieping van dit kenmerkende gebouw krijgt Soleo de beschikking over ruim 400 m² kantoorruimte. II Fiore beschikt over professionele huurders als Regus, Il Fiore Health Center, Koenen en Co, FNV, Medpace Medical Device en Amdocs.

Soleo is een full service contactcenter met locaties in Nederland, België en op Curaçao. Ze verzorgen optimaal klantcontact voor verschillende opdrachtgevers waarvoor goede klantbelevering essentieel is. Daarbij investeert Soleo continu in ontwikkeling, deze verhuizing naar een nieuwe locatie in Maastricht past daar ook in.

Boek & Offermans Makelaars, trad bij deze transactie op namens M7 Real Estate, de verhuurder van kantoorgebouw Il Fiore.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?