Kristal Clinics B.V. huurt aan het Weena-Zuid 152 te Rotterdam

0

Kristal Clinics B.V. heeft een huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 202 m² v.v.o. commerciële ruimte in de plint van gebouw The Core aan het Weena-Zuid 152 te Rotterdam.

De commerciële ruimte zal worden gebruikt ten behoeve van de exploitatie van een kliniek volgens de formule van Kristal Clinics. Kristal Clinics is een high-end kliniek voor Botox, fillers, Russian threadlift en andere injectables.

Bedrijvenverzamelgebouw The Core is de afgelopen jaren aan een grondige renovatie onderworpen, waarbij de kantoorruimte, entree’s en technische installaties volledig zijn vernieuwd. De commerciële plint is voorzien van een prachtige nieuwe glazen luifel met verlichting, waardoor men droog langs de Weena-Zuid loopt op weg naar de Lijnbaan of het Centraal Station. Met de komst van kristal Clinics is de gehele plint verhuurd!

Gebouw The Core maakt onderdeel uit van een grotere vastgoed portefeuille die sinds 2019 in beheer is bij Nexus Real Estate. Nexus werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting die samen met CBRE verantwoordelijk is voor de verhuur van dit gebouw.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?