Sven Turnhout vertrekt als directeur-bestuurder bij KWH

0

Per 1 mei 2022 vertrekt Sven Turnhout als directeur-bestuurder bij KWH. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan als directeur-bestuurder bij woningcorporatie de Woonmensen in Apeldoorn.

Sven Turnhout is van grote betekenis geweest voor KWH. Onder leiding van Sven is de strategie van de vereniging opnieuw geduid. Vanuit het koersplan ‘Een fijn thuis voor iedereen’ zette hij een verbreding in waarbij naast de focus op dienstverlening, ook thema’s als woning en buurt een centrale plek kregen. Daarnaast gaf hij als bestuurder succesvol vorm aan het Corporatiehuis (landelijk platform voor bestuurders van corporaties).

Sven Turnhout: ‘In de afgelopen 5 jaar heb ik met veel plezier en energie bij KWH gewerkt. Ik heb corporaties mooie stappen zien zetten in hun ontwikkeling naar huurdergedreven organisaties. Ik ben dan ook trots op de bevlogenheid van het team en de betrokkenheid van de leden waardoor we dit met elkaar kunnen realiseren. Ik ga KWH missen’.

De Raad van Commissarissen vindt het jammer dat Sven Turnhout KWH verlaat. Hedy van den Berk, voorzitter van de RvC: ‘Sven heeft in de vijf jaar dat hij directeur-bestuurder was bij KWH, veel betekend voor de vereniging en haar leden. KWH staat er goed voor en heeft zich ontwikkeld als een eigentijdse vereniging met een duidelijke visie die dichtbij haar leden staat. Wij willen hem hartelijk danken voor de afgelopen jaren waarin hij zich onvoorwaardelijk heeft ingezet. We wensen hem veel succes in zijn nieuwe uitdaging als bestuurder bij Woonmensen, waar hij als volkshuisvester zeker op zijn plek zit.’

De sollicitatieprocedure voor een nieuwe directeur-bestuurder bij KWH is inmiddels opgestart en wordt ondersteund door Whyz.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?