Maasstede verkoopt Last-mile Light Industrial Portfolio aan AEW

0

ULLIS, het platform van AEW dat zich richt op stedelijk logistiek en light Industrial vastgoed heeft onlangs van Maasstede Bleiswijk Beheer B.V. de “Maasstede Last-mile Light Industrial Portfolio” aangekocht.

De Last-mile Light Industrial Portfolio ter grootte van in totaal circa 9.500 m² logistieke bedrijfsruimte met kantoorruimte bestaat uit 5 duurzame & gasloze bedrijfsgebouwen welke zijn gelegen op het Prisma Bedrijvenpark te Bleiswijk. De volledig verhuurde bedrijfsgebouwen, waarvan er nog 1 in aanbouw is, zijn ontwikkeld door Maasstede en gebouwd door JPG. Het Prisma Bedrijvenpark te Bleiswijk, maakt onderdeel uit van de logistieke hotspot A12 corridor, is nagenoeg volledig ontwikkeld en heeft zich ruimschoots bewezen als logistiek hart van Zuid-Holland.

Maasstede Bleiswijk Beheer B.V. werd bij de verkoop geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting (commercieel). Koper AEW werd geadviseerd door Greenberg Traurig (juridisch).

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?